Asociația Română de Dezbateri, Oratorie și Retorică (ARDOR)

Asociația Română de Dezbateri, Oratorie și Retorică (ARDOR)

Debate pentru toți - resurse pentru 10 cluburi de debate din orașe mici

Status: Fundraising
#debatepentrutoți Țintim să ajutăm 120 elevi din 10 cluburi de debate din orașe mici sau licee tehnologice către care vrem să aducem ajutor suplimentar (cursuri, evenimente, dezbateri demonstrative) pentru a-i motiva și ajuta să continue activitatea de debate.  Țintim cluburi de debate din Zimnicea, Țăndărei, Sinaia, Miercurea Ciuc, Întorsura Buzăului, Galați, Săveni, Drobeta Turnu Severin, Câmpina and Huși. Află mai multe și susține-ne cu o donație!
[ Show more ]
100% Complete

3,498 RON

Sumă:

1

Galantomi:

22

Donații:

3,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Și pentru cluburile de debate e dificil în pandemie. Și dintre toate, cel mai complicat este în cluburile din orașe mai mici sau din licee tehnologice, unde resursele sunt mai puține și motivația mai ușor de pierdut. 
Dar acolo e cel mai important să continue debate-ul ca formă de educație pentru gândire critică, astfel încât elevii să ia în context pandemic cele mai bune decizii pentru ei și familiile lor. 
Ne propunem ca în semestrul 2 al acestui an școlar să ducem spre 10 cluburi de dezbateri din orașe mici resurse suplimentare pentru a le ajuta să supraviețuiască și poate să și înflorească în acest context defavorabil. În acest fel, ne asigurăm că cel puțin 120 de elevi continuă să se întrebe cum arată deciziile bune pentru viața lor. 
Susține-ne și tu cu o donație!