Emi pentru ARDOR 2023

 

Victor-Emanuel Beteringhe Asociația Română de Dezbateri, Oratorie și Retorică (ARDOR)

35.2% Complete
1,056 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

2022 a fost un an special pentru mine: a venit pe lume bebe Horia Matei. Dincolo de bucuria enormă și provocările inerente, în puținele momente de reflecție pe care le-am găsit, m-am trezit că m-am gândit mai des la cum arată lumea și societatea în care a ales să se nască și ce fac eu ca să îi construiesc o lume cât mai bună. 

De când a venit el reciclez mai mult, sunt mai bun și mai atent cu alți oameni, zâmbesc mai des. Și cred în continuare cu tărie că debate-ul este una dintre cele mei puternice instrumente educaționale, care să șlefuiască mințile celor care trăiesc în jurul nostru și să ne ajute să gândim critic și să conversăm civilizat. 

De aceea mă bucur să contribui în continuare la misiunea ARDOR și la răspândirea debate-ului în sistemul educațional 

Cel mai frumos cadou pe care mi-l poți face de ziua mea în acest an este să donezi pentru ARDOR și pentru debate. Îți mulțumesc.  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Română de Dezbateri Oratorie și Retorică (ARDOR) și-a propus să dezvolte un cadru în care actualii elevi de liceu și studenți să învețe să devină viitori cetățeni implicați. ARDOR promovează dezbaterile ca instrument educațional, de dezvoltare a abilităților de gândire critică, argumentare și exprimare în public din 1998.

În 2023 în ARDOR reconstruim ce am pierdut în pandemie: redeschidem cluburi de debate,  instruim profesori și studenți care vor să devină intructori de debate și organizam multe evenimente în format fizic. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

8 Donații

150 RON
Pentru ca debate-ul da voce celor care au nevoie!
07 Feb 2023

Monica Belduganu

105 RON
Mulți ani cu impact, family time și sanatate
04 Jan 2023
03 Jan 2023
La mulți ani!
03 Jan 2023
La mulți ani, Emi și ARDOR!
03 Jan 2023
Pentru o lume deschisa :)
03 Jan 2023
Să-ți trăiască! Și să ajungă campion de debate!
02 Jan 2023
ARDOR was the best thing to ever happen to me
02 Jan 2023
Victor-Emanuel Beteringhe : Asociația Română de Dezbateri, Oratorie și Retorică (ARDOR)
Emi pentru ARDOR 2023